Η ecosense θέλοντας και αυτή να συμβάλλει, στο βαθμό που μπορεί και στο μέγεθος των δυνατοτήτων της, προς την κατεύθυνση της ελαχιστοποίησης της κατανάλωσης ενέργειας στα κτίρια της χώρας μας, προσφέρει στους πελάτες μέσω των υπηρεσιών που παρέχει τις βασικές ενεργειακές κατευθύνσεις επάνω στις επεμβάσεις και στις εγκαταστάσεις συστημάτων θέρμανσης και δροσισμού.

Οι υπηρεσίες της ecosense έχουν σκοπό να βοηθήσουν αφενός στη μείωση των καταναλώσεων που στηρίζονται στον ορυκτό πλούτο και των συνεπαγόμενων επιπτώσεων στο περιβάλλον και αφετέρου, στην αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Με αυτόν το τρόπο βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής μας μέσω της αναβάθμισης των κτιρίων και των πόλεων μας, της ανάπτυξης της αειφορίας, της διαμόρφωσης της οικολογικής συνείδησης, της υπακοής των κανόνων της φύσης και της ορθολογικής χρήσης των φυσικών πόρων.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες ενεργειακής αναβάθμισης

-> Ενεργειακή επιθεώρηση
-> Τοποθέτηση θερμομόνωσης & θερμοπρόσοψης
-> Εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης
-> Τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων

 

 

Ποιοτικός έλεγχος εγκατάστασης

Όλες οι εγκαταστάσεις θέρμανσης που πραγματοποιούνται από τεχνικούς του δικτύου ecosense ελέγχονται ποιοτικά και πιστοποιούνται. Ο τεχνικός παραδίδει το έργο μετά από την πραγματοποίηση ολοκληρωμένου ελέγχου 10 σημείων.

Χρηματοδότηση εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης

H ecosense και οι τεχνικοί του δικτύου της σας παρέχουμε πληροφορίες και πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες χρηματοδότησης των ενεργειακών εφαρμογών που σας ενδιαφέρουν τόσο μέσα από το εθνικό πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ’ οίκον” όσο και από τα διάφορα προγράμματα που προσφέρουν τα πιστωτικά ιδρύματα.

[/toggle]

Μηχανολογική μελέτη – σχεδιασμός

Όλες οι ενεργειακές εφαρμογές είτε αφορούν σε συστήματα βιομάζας από απλή τοποθέτηση τζακιού ή σόμπας μέχρι ολοκληρωμένα λεβητοστάσια με λέβητες πέλλετ ή ξύλου σε συνδυασμό με δοχεία αδράνειας, είτε αφορούν σε συστήματα με λέβητες φυσικού αερίου είτε σε αντλίες θερμότητας, είτε ακόμη και σε σύνθετα συστήματα σε συνδυασμό με ηλιοθερμία, πραγματοποιούνται κατόπιν μηχανολογικής μελέτης.

Η μελέτη γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο μηχανικό σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη της εφαρμογής προκειμένου να επιτευχθούν οι ιδανικές συνθήκες θερμικής άνεσης και η μέγιστη οικονομία κατά τη λειτουργία καθώς και ο βέλτιστος χρόνος απόσβεσης της αρχικής επένδυσης ενός έργου ενεργειακής αναβάθμισης είτε οικιακό είτε επαγγελματικό.

Διαρκής Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχουμε διαρκή τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα και τις εγκαταστάσεις συστημάτων θέρμανσης. Είτε πρόκειται για τακτικό έλεγχο-συντήρηση των συσκευών είτε για επισκευή βλαβών και service οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του δικτύου ecosense είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ecosense διατηρεί αποθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για τη πλειονότητα των εξαρτημάτων των εγκαταστάσεων θέρμανσης που έχουν υλοποιήσει οι συνεργάτες της και είναι σε θέση να θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη επισκευής άμεσα και αποτελεσματικά.