caldaia smileΒρήκατε τον Λέβητα ή τη Σόμπα που ταιριάζει στις απαιτήσεις και στο budget σας; Αν όχι γιατί δεν επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πολλές επιλογές προϊόντων είτε σε κάτι οικονομικό είτε σε κάτι πιο επώνυμο και αξιόπιστο. Αν ναι τότε σίγουρα σας ή θα σας προβληματίσει και το ζήτημα της εγκατάστασης του λέβητα ή της σόμπας και της μετέπειτα τεχνικής του υποστήριξης. Σωστά;

Η ecosense ververidis με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και αναζητήσεις σας έχει αξιοποιήσει την πολυετή της εμπειρία για να είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε εσάς και στην οικογένεια σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης θέρμανσης με συστήματα καύσης ξύλου ή πέλλετ και αποτελεσματική και διαρκή υποστήριξη καθ΄όλη τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης.

 

Το γνωρίζατε; Μπορείτε να περιορίσετε σημαντικά τη δαπάνη της εγκατάστασης με επιδότηση έως και 70% και χρηματοδότηση (άτοκο δάνειο) από 30% με την ένταξη σας στο κρατικό πρόγραμμα “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον”. Μάθετε περισσότερα τώρα πατώντας εδώ ή καλώντας μας στο 2310 6390 13.

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά

 

gas boilerΟλοκληρωμένες Εγκαταστάσεις Θέρμανσης με Βιομάζα

Όλες οι εγκαταστάσεις που πραγματοποιούνται από την ecosense-ververidis και τους συνεργάτες μας χαρακτηρίζονται από πληρότητα και αρτιότητα και γίνονται πάντα μετά από και σύμφωνα με μηχανολογική μελέτη από εξειδικευμένο μηχανολόγο μηχανικό της ecosense. Όλες οι εγκαταστάσεις θέρμανσης που πραγματοποιούνται από τεχνικούς του δικτύου ecosense ελέγχονται ποιοτικά και πιστοποιούνται και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Ο τεχνικός παραδίδει το έργο μόνο μετά από την πραγματοποίηση ολοκληρωμένου ελέγχου 10 σημείων. Το τελικό αποτέλεσμα ικανοποιεί και το πλέον απαιτητικό πελάτη.


gas boilerΠιστοποιημένα Προϊόντα και Τεχνικοί Αερίων Καυσίμων

Το δίκτυο απαρτίζεται από επιλεγμένους, πιστοποιημένους εγκαταστάτες με πολυετή εμπειρία στο χώρο των θερμοϋδραυλικών συστημάτων. Όλες οι εγκαταστάσεις πιστοποιούνται μέσω διαδικασίας ελέγχου πολλαπλών σημείων (τεστ) που καθορίζονται από το μηχανολογικό τμήμα της ecosense. Γίνεται τοποθέτηση ποιοτικών και πιστοποιημένων υλικών – όλα τα σχετικά πιστοποιητικά είναι στη διάθεση του πελάτη. Όλα τα ανταλλακτικά είναι άμεσα διαθέσιμα.


gas boilerΧρηματοδότηση Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου

Σας προβληματίζει το αρχικό κόστος μιας εγκατάστασης συστήματος θέρμανσης με βιομάζα; Το γνωρίζεται ότι υπάρχει τρόπος να γίνει η αγορά και η εγκατάσταση του συστήματος χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας στη τσέπη; Αναβαθμίζοντας ενεργειακά το σπίτι σας με σύστημα θέρμανσης με ξύλο ή πέλλετ στην πράξη σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων για εσάς τους ίδιους σε μεγάλο βάθος χρόνου. Μέρος του ποσού αυτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του αρχικού κόστους της εγκατάστασης. Μα ποιος θα αναλάβει το αρχικό κόστος; Αυτό αφήστε το πάνω μας.

H ecosense και οι επίσημοι συνεργάτες-τεχνικοί του δικτύου της σας παρέχουν πληροφορίες και πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες χρηματοδότησης των ενεργειακών εφαρμογών που σας ενδιαφέρουν τόσο μέσα από το εθνικό πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ’ οίκον” όσο και από τα διάφορα προγράμματα που προσφέρουν τα πιστωτικά ιδρύματα. Αν καμία περίπτωση δε καλύπτει τις ανάγκες σας, η ecosense μπορεί να αναλάβει τη χρηματοδότηση της ενεργειακής σας αναβάθμισης.

Παρακάτω φαίνεται σχηματικά το μελλοντικό όφελος για εσάς και ο τρόπος χρηματοδότησης του αρχικού κόστους μιας ενεργειακής αναβάθμισης σε σύστημα θέρμανσης με βιομάζα αξιοποιώντας τις δυνατότητες του εθνικού προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον”

Diagram Esco

Επίσης διενεργούμε πλήρης ενεργειακές επιθεωρήσεις με έκδοση πιστοποιητικού και σύνταξη τεχνικοοικονομικού φακέλου για ένταξη σε προγράμματα επιδότησης εξοικονόμησης ενέργειας.


gas boilerΑσφάλιση Λεβήτων (επέκταση εγγύησης) με Ελάχιστο Μηνιαίο Κόστος

καλέστε μας στο 2310 639013 για περισσότερες πληροφορίες

 


gas boilerΤηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη και Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Παρέχουμε διαρκή τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας σχετικά με τα προϊόντα και τις εγκαταστάσεις συστημάτων θέρμανσης. Αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα με τη λειτουργία του λέβητα ή με την υδραυλική εγκατάσταση στο χώρο σας και δεν θέλετε να επιβαρυνθείτε άσκοπα μια επίσκεψη τεχνικού; Κανένας λόγος ανησυχίας. Είμαστε κοντά σας για να λύσουμε το πρόβλημα τηλεφωνικά (εάν αυτό φυσικά είναι τεχνικά δυνατό). Ο εκπρόσωπος της ecosense-ververidis είναι στη διάθεση σας είτε για να λύσει ο ίδιος το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είτε για να σας παραπέμψει σε πιο εξειδικευμένο συνεργάτη της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι το ζήτημα σας θα τακτοποιηθεί άμεσα και μόνιμα με το μικρότερο δυνατό κόστος για εσάς.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ στο 2310 63 90 13

 


gas boilerΆμεση Αντιμετώπιση Προβλημάτων Επί Τόπου

 

 

 


gas boilerΕπιδιόρθωση Βλαβών και Ετήσια Συντήρηση Λέβητα και Εγκατάστασης

Παρέχουμε διαρκή τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα και τις εγκαταστάσεις συστημάτων θέρμανσης. Είτε πρόκειται για τακτικό έλεγχο-συντήρηση των συσκευών είτε για επισκευή βλαβών και service οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του δικτύου ecosense είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ecosense διατηρεί αποθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για τη πλειονότητα των εξαρτημάτων των εγκαταστάσεων θέρμανσης που έχουν υλοποιήσει οι συνεργάτες της και είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη επισκευής άμεσα και αποτελεσματικά.