Η ecosense ververidis είναι μια δυναμική και φρέσκια εταιρία με αντικείμενο την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων που σχετίζονται με τη διαχείριση της ενέργειας και του νερού   στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Η ecosense αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της Βερβερίδης Α.& ΣΙΑ ΟΕ “ELITE THERM”, μιας εταιρίας με 26ετή εμπειρία στο χώρο της θέρμανσης και των υδραυλικών. Η έδρα της βρίσκεται στα Πεύκα (Ρετζίκι) της Θεσσαλονίκης όπου φιλοξενούνται τα γραφεία, η έκθεση και η αποθήκη.

“Κουβαλώντας” μια κληρονομιά 25 ετών στους τομείς της θέρμανσης και των υδραυλικών, οραματίζεται και υλοποιεί τις ιδανικές λύσεις σε όλους εσάς για τους οποίους η επιλογή ενός συστήματος θέρμανσης ή δροσισμού είναι ζήτημα οικονομίας χρημάτων, προστασίας του περιβάλλοντος, ασφάλειας αλλά και αισθητικής.

l

[threecol_one]


Η αποστολή μας
Η αποστολή της ecosense είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων σχετικά με νέα   “πράσινα” συστήματα θέρμανσης, δροσισμού, διαχείρισης και εξοικονόμισης ενέργειας και νερού στους οικιακούς και τους επαγγελματικούς χώρους.

Το όραμά μας
Το όραμά μας είναι το να μπορούμε μέσα από τη δουλειά μας, με ευσυνειδησία και επιτυχία, να ευαισθητοποιούμε τους συνανθρώπους μας πάνω στα ζητήματα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής και έτσι να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Οραματιζόμαστε κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον τα περισσότερα κτίρια στη χώρα μας να καταναλώνουν για τις ανάγκες θέρμανσή τους την ελάχιστη δυνατή ενέργεια.

Οι αξίες μας
Βασικότερες αξίες μας είναι η οικολογική, εταιρική και κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία.


[/threecol_one]

[threecol_one]


Τομέας Δραστηριότητας
Ο κτιριακός τομέας στην χώρα μας καταναλώνει πολύ περισσότερη ενέργεια για τις ανάγκες της θέρμανσης και του δροσισμού από αυτή που θα έπρεπε με αποτέλεσμα την υπέρμετρη επιβάρυνση τόσο του περιβάλλοντος όσο και της τσέπης μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίες εκείνες οι επεμβάσεις που θα εξοικονομησουν ενέργεια στα κτίρια. Η επιλογή των κατάλληλων συστημάτων προς αυτή την κατεύθυνση από την πλευρά σας είναι μια σοβαρή υπόθεση που χρειάζεται την ανάλογη υποστήριξη από την πλευρά μας.

Η Ecosense συνεχώς αναζητά τα ιδανικότερα προϊόντα που θα διασφαλίσουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και παράλληλα θα επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας κατά τη λειτουργία τους προσφέροντας συγχρόνως άνεση, ευκολία, αισθητική και ένα ήσυχο κεφάλι χωρίς έννοιες και προβλήματα.


[/threecol_one]

[threecol_one_last]


ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

[wpv-view name=”HomeView”]


[/threecol_one_last]